imgp1008

Nieuwbouw

Wij realiseren nieuwbouw van een komplete nieuwbouwwoning tot aan de kleinste uitbreiding van uw huis. Ook hier zijn we zeer flexibel wat betreft uw wensen van het nog nieuw te bouwen project. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site staan een paar foto’s van projecten de we gerealiseerd hebben zodat U een indruk kunt krijgen wat u van ons kunt verwachten. Wij kunnen direct vanaf het eerste plan samen met u tot het gewenste eindresultaat komen ongeacht welke bouwvorm u kiest. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op om eens Uw plannen door te nemen en om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Verbouwingen

Loopt u al een tijdje rond met verbouwplannen? Dit kan van alles inhouden van het verwijderen van een muur of het creëren van een doorgang tot het volledig nieuw inrichten van uw woning. Verbouwingen worden vaak uitgevoerd om een voor u zo goed mogelijke bijpassende woning te realiseren. Neem contact met ons op om te zien of wij mischien uw plannen kunnen waarmaken. Ook komen wij gerust eens bij u langs om ter plekke de plannen door te spreken en te beoordelen.

imgp1003
imgp1320

Renovatie / houtbewerking

Heeft u een oude woning gekocht en wilt u hem in dezelfde staat weer opknappen om de uitstraling van uw woning te behouden? Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. Het komt steeds vaker voor dat mensen weer een oudere woning gaan kopen om de uitstraling die zo’n woning heeft. Aangezien vaak de oudere woningen niet voldoen aan de eisen die men tegenwoordig aan een woning stelt kunt u de woning aanpassen zonder dat de stijl van het huis verloren gaat. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld het vervangen van uw huidige kozijnen door nieuw houten kozijnen voorzien van isoglas, Het aanbrengen van een geisoleerd dak, de muren voorzien van spouwisolatie, vervangen van eventuele houtconstructies die slecht zijn enz. Wij proberen altijd om het nieuwe werk wat we gaan aanbrengen zover mogelijk in de oude stijl te fabriceren. Vroeger werd er veel meer gewerkt met ronde kantjes en bewerkelijke plinten dan tegenwoordig. Omdat wij onze eigen machinale houtbewerking hebben kunnen we dit zelf in eigen beheer maken. Hierdoor proberen wij altijd zo dicht mogelijk het origineel te benaderen. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Timmerwerkplaats

Wij hebben zelf een moderne timmerwerkplaats met machinale houtbewerking waarin wij verschillende dingen voor u kunnen maken.

Wij leveren op maat aan u:

  • Kozijnen
  • Ramen
  • Deuren
  • trappen
  • hefschuifpuien
  • draai-kiep kozijnen
imgp1395